Debiteurenbeheer

Bij PLS Incasso kunt u ook terecht voor het volledig verzorgen van uw debiteuren beheer. Dit houdt in dat wij het complete debiteurenproces van u overnemen. Zo houden wij de vinger aan de pols en hoeft u zich niet druk te maken om niet-betaalde facturen. Dit doen we vanzelfsprekend in nauw overleg met u. Want wij doen alleen wat u ons opdraagt; op de manier die u wenst.

Wat is debiteurenbeheer?

Het debiteurenbeheer door PLS Incasso kunt u zien als een verlengstuk van uw eigen debiteurenadministratie. Met als bijkomend voordeel dat uw organisatie zelf ook scherper wordt: u leert waar u op moet letten en welke stappen u dient te nemen om het betalingsproces te versnellen en een incassotraject te voorkomen. Wij zorgen er tevens voor dat de uitstekende band met uw klanten behouden blijft.

Debiteurenadministratie

We helpen u met het op orde krijgen van uw debiteuren-administratie, waarna u zelf structureel facturen en herinneringen stuurt. Bovendien geven we u tips om problemen met slecht betalende klanten te voorkomen.

Uitbesteden

Wilt u weten wat PLS Incasso voor u kan betekenen of wilt u graag een persoonlijk gesprek over uw mogelijkheden? Klik op onderstaande knop voor onze contactpagina.