Credit management

Credit Management houdt verband met het innen van openstaande betalingen in combinatie met de betaling van uw eigen nota’s. Het is een proces dat ervoor zorgt dat uw klanten zo spoedig en volledig mogelijk voldoen aan de financiële verplichtingen en daarmee in balans zijn met uw eigen betalingen en risico’s hierin.

Cashflow Manager

Bij Creditmanagement richt men zich op een sterke cashflow. PLS Incasso kan u hierbij ondersteunen. Wij dringen het aantal debiteuren zo ver mogelijk terug. Wanneer de post debiteuren zo klein mogelijk is, vergroot u de cashflow (door een lager aantal openstaande facturen) en wordt uw werkkapitaal groter.

Tevens komt u er op deze manier snel en eenvoudig achter of er onenigheden, ontevredenheden en/of klachten leven bij uw klanten. Met een effectief credit management kunnen deze zaken worden teruggedrongen en in de toekomst vermeden worden.  Zo adviseren wij u ook in het totale traject van offerte tot laatste factuur. Klanten die niet aan betalingsverplichtingen kunnen voldoen, pikt u er eenvoudig tussenuit.

Uitbesteden

Wilt u weten wat PLS Incasso voor u kan betekenen of wilt u graag een vrijblijvend persoonlijk gesprek over uw mogelijkheden? Klik op onderstaande knop voor onze contactpagina.