No Cure No Pay

PLS Incasso werkt op No-Cure-No-Pay basis. Dit houdt in dat wij alleen beloond worden wanneer ons buitengerechtelijk incassotraject succesvol is gebleken. Omdat PLS Incasso No-Cure-No-Pay werkzaam is, loopt u geen enkel financieel risico.

Registratiekosten incasso

Betaalt uw debiteur uiteindelijk de onbetwiste vordering (dat is een vordering waarbij de afnemer zonder commentaar uw goederen of diensten heeft behouden) niet, hoeft u ons alleen de verschotten (de kosten van uittreksels van de Kamer van Koophandel en de Burgerlijke Stand), informatie- en bureaukosten per opdracht te voldoen (minimaal EUR 37,50 tot ca EUR 75,00 exc. BTW).

Voor alle succesvolle zaken hanteert PLS Incasso standaard tarieven. De kosten voor het incassotraject zijn normaal gesproken grotendeels voor rekening van uw debiteur. Op alle aan PLS gegeven opdrachten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Indien u een opdracht voor incasso uitbesteed aan PLS Incasso heeft u 24 uur coulance om deze weer in te trekken (zonder kosten). Dit is de termijn die wij nodig hebben om uw dossier te onderzoeken en in te voeren. Daarna brengen wij onze dossierkosten in rekening plus eventueel een deel van de incassokosten. Onze No-Cure-No-Pay tarifering geldt alleen voor dossiers in het buitengerechtelijke traject.

Laat PLS voor u incasseren

Heeft u te maken met klanten die niet betalen? Laat vrijblijvend een offerte opmaken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van een incassotraject te bespreken.