Tarieven

Helder inzicht in onze tarieven vinden wij belangrijk. Daarom weet u bij PLS Incasso altijd vooraf waar u financieel aan toe bent. We kunnen voor u uitrekenen wat het kostenrisico is ten opzichte van de hoogte van de factuur. Op basis hiervan kunt u besluiten of u met ons in zee gaat. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dit is duidelijk en wel zo transparant.

De kosten op een rij

  • Detachering per dagdeel: € 79,50 per uur plus eventueel reistijd;
  • Detachering per dag: € 74,50 per uur, geen reistijd;
  • Opstellen dagvaarding: € 250,00;
  • Incassojurist bij betwiste vorderingen: € 74,50 per uur.

Voor langdurige detachering op contractbasis hanteren wij aangepaste tarieven. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Buitengerechtelijk traject

Facturen tot een bedrag van € 3.500,-: 15% van de hoofdsom* met een minimum van € 35,-
Facturen boven € 3.500,-: 15% van de eerste € 3.500,- en 10% van de resterende som

* Exclusief BTW, bureaukosten en verrschotten. De genoemde bedragen zullen worden verhaald op uw debiteur. Zijn uw leverings- en betalingsvoorden van een hoger percentage, dan gaan we daarvan uit.

De kosten voor een buitengerechtelijk traject zijn op basis van No-Cure-No-Pay. Dit houdt in dat als uw debiteur uiteindelijk niet betaalt, u ons alleen de verschotten (de kosten van uittreksels van de Kamer van Koophandel en de Burgerlijke Stand), informatiekosten en € 37,50 bureaukosten per opdracht hoeft te voldoen. Dit geldt overigens alleen voor onbetwiste vorderingen.